Seafoodnorway Lakseolje

Omega -3 Lakseolje.

Til deg, dine hunder og katter.
(de fleste hunder og katter foretrekker Naturell)
Seafoodnorway lakseolje er et fersk, ubehandlet og naturlig produkt fremstilt av norsk laks tappet på mørke flasker som ikke slipper igjennom lys. Det er ingen grunn for at du og dine dyr skal måtte bruke ulike tilskudd. Du tar et god slurk hver dag (eller et par spiseskjeer) og dine dyr får oljen sammen med tørrfòret eller slikker en skje de også, alt etter hva som faller best i smak. Omega3 er vannløselig, så det er bedre med litt for mye, en litt for lite.

Omega3 fettsyrer tilhører gruppen flerumettede fettsyrer, og omtales som sunt fett. Fettet har flere viktige funksjoner i kroppen, herunder transport av fettløselige vitaminer, beskyttelse av indre organer, og funksjon som energilager. I tillegg inngår fett i alle membraner og cellestrukturer i kroppen til både dyr og mennesker.

Hund og Vitamin D

Hunder trenger en viss mengde vitamin D i dietten for å opprettholde en sunn balanse av kalsium og fosfor i kroppen. Dette hjelper til med å holde beinene sunne og spiller en viktig rolle i funksjonene til muskler, nerver og alle celler i kroppen.
D-vitamin er et essensielt næringsstoff for de fleste dyr, inkludert mennesker og hunder. Mens mennesker og visse dyr er i stand til å syntetisere vitamin D fra solen via huden deres, får hunder hovedsakelig vitamin D fra dietten. Selv om hunder trenger vitamin D for å overleve og trives, kan for mye vitamin D være giftig for hunder.
Seafoodnorway Omega-3 er IKKE tilsatt D vitamin, og er egnet for å gis til hunder

Seafoodnorway Omega3 kapsler
Veldig populært med kapsler til både hund og eiere. 2-3 kapsler daglig for voksen eier, 1-2 kapsler daglig til hund.

Praktisk pumpeflaske

Flytende Omega3, bedre enn tran.
Vår Omega3 er av rene råvarer, produsert etter krav til mennesker, og et fantastisk tilskudd for både 2beinte og 4beinte.
4-5 sprut over maten til hunden hver dag og et par spiseskjeer til deg selv.

  • 500 ml. pr. flaske
  • Kjøp 3, betal for 2

Kraft i hver kapsel

OMEGA -3 fra Nordnorge er helt uraffinert omega-3 fra fersk arktisk laks med maksimal helsegevinst.Oljen hentes ut innen 75 minutter etter at laksen er slaktet. På denne måten rekker ikke oljen å harskne, men er helt fersk. Oljen behandles videre slik at alle virkestoffer beholdes. Derfor mener vi at lakseolje er sunnere enn raffinert tran!

Kroppen vår trenger omega-3-fettsyrer, men klarer ikke lage dem selv og Seafoodnorway Omega-3 kapsler er populære for både hunder og mennesker.